Zasebnost

politika zasebnosti na spletni strani www.sodni-izvrsitelj.si


Pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov:

Ksenija Ilijaš, Elektronska pošta: pooblascenec@sodni-izvrsitelj.si

Politika zasebnosti se nanaša na to spletno stran in ne nujno na druge spletne strani. Ko obiščete katerokoli spletno stran, si preberite politiko zasebnosti spletne strani. Če se ne strinjate s pogoji navedenimi v politiki zasebnosti, prosimo ne uporabljajte te spletne strani. Vse navedbe »spletnih strani« v tekstu se nanašajo samo na spletne strani s katerimi upravlja izvršitelj Zoran Kuret Marolt

Z vstopom na spletno stran in njeno uporabo, se uporabnik strinja s pogoji navedenimi v politiki zasebnosti.

Z uporabo spletne strani uporabnik izrecno dovoljuje in daje nedvoumno soglasje k uporabi in obdelavi osebnih podatkov pridobljenih na spletni strani. Osebni podatki se lahko prenašajo v druge države do strežniških lokacij, ki podpirajo spletno stran (vključno s prenosi nazaj v državo registracije), za potrebe delovanja in razvoj spletne strani. Osebni podatki se lahko prenašajo tudi do pogodbenih izvajalcev, podizvajalcev ali pogodbenih predstavnikov, za potrebe dela in vzdrževanja spletne strani ali za namene shranjevanja podatkov v relevantnih bazah.

Avtomatsko zbiranje neosebnih podatkov

Zagotavljamo varstvo osebnih podatkov obiskovalcev spletnih strani.

Lahko zbiramo agregatne statistične podatke o obiskovalcih spletnih strani,  vzorcev spletnega prometa in drugih podatkov povezanih z delovanjem spletnih strani, ter jih posredujemo zaupanja vrednim tretjim osebam, za potrebe delovanja ali vzdrževanja spletne strani. Ti podatki ne vsebujejo osebnih podatkov obiskovalcev spletnih strani.

Osebni podatki

Prosimo vas, da upoštevate dejstvo, da vedno obstaja tveganje pri posredovanju osebnih podatkov, bodisi osebno, preko telefona, interneta ali drugih komunikacijskih kanalov. Noben sistem in tehnologija nista popolnoma varna pred napadi. V ta namen smo sprejeli potrebne ukrepe, da minimiziramo tveganja in preprečimo nepooblaščen dostop do vaših osebnih podatkov.

Identifikacija obiskovalcev

Spletno stran lahko obiskujete in uporabljate  za pridobivanje informacij, brez da bi  posredovali svoje osebne podatke. Vendar lahko na vaš računalnik namestimo informacijo, ki dovoljuje zbiranje določenih podatkov. Ta informacija je pogovorno pogosto poimenovana »piškotki« ali angleško »cookies«. Piškotki so pogosto uporabljeni na spletnih straneh. Piškotki so shranjeni na vašem trdem disku na računalniku in ne na spletni strani. Uporabili bomo samo podatke, ki smo jih sami namestili v piškotke preko spletne strani.

Piškotki nam omogočajo, da vam spletna stran služi bolj učinkovito in personalizira uporabniško izkušnjo na spletnih straneh.

Preko tovrstnih piškotkov se ne zbirajo vaši osebni podatki, ampak podatki računalnika, ki identificirajo vaš računalnik in ne vas osebno.

Če ne želite prejeti piškotkov, tako označite na vstopni strani na pojavnem oknu. Če se odločite, da ne želite prejeti piškotkov, vas moramo opozoriti, da vam morda ne bo na voljo celovita uporabniška izkušnja.

Poleg navedenega  spletna stran uporabljajo tehnologijo, ki nam omogoča zbiranje tehničnih informacij, kot na primer: vaš IP naslov, tip operacijskega sistema na vašem računalniku, vrsta internetnega brskalnika in naslove povezanih strani, z namenom izboljšanja storitev.

Mladoletniki

Preko spletnih strani ne smemo prejeti osebnih podatkov od mladoletnih oseb. V primeru, da ste mlajši od 18 let, morate za posredovanje svojih osebnih podatkov na spletni strani pridobiti privoljenje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Prilagoditve politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico kadarkoli spremeniti politiko zasebnosti, prav tako si pridržujemo pravico do spremembe ali do prekinitve dostopa do spletne strani brez predhodnega obvestila.